.

ЗА

.
ЖИЗНЬ БЕЗ БОЛИ
.
ЖИТТЯ БЕЗ БОЛЮ
позывной
MAYDAY ANIMALS
Форма входа
Категории раздела
Новости от КМУ [15]
Что выдало и выдает по теме правительство Украины
Новости Группы "Кетамин" [11]
Наши новости, касающиеся проекта в целом и каждого из нас в частности
Новости организаций по теме Кетамин [6]
Новости, которые сгенерировал не КМУ и не мы, а все остальные.
Киевский зоопарк [2]
Зоореализм [3]
Догхантеры [5]
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Kennel ELKATI Рейтинг@Mail.ru МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Locations of visitors to this page Стильные и красивые кормушки для собак
@FreeMarket.kiev.ua Щен-столовые и столовые для растущих собак
@FreeMarket.kiev.ua
Поиск
Главная » 2011 » Февраль » 17 » О заседании рабочей группы пишет Ассоциация специалистов ветеринарной медицины Украины
17:47
О заседании рабочей группы пишет Ассоциация специалистов ветеринарной медицины Украины

17 лютого о 12.00 під головуванням заступника Міністра Кабінету Міністрів України Аністратенка Ю.С. відбулося засідання робочої групи з вивчення ситуації із застосуванням у ветеринарній практиці кетаміновмістних препаратів.

В роботі групи взяли участь представники Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства внутрішніх справ України, Служби безпеки України, Державного комітету України з питань контролю за наркотиками. Ветеринарну службу представляли голова Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України Бісюк І.Ю., заступник голови Державного комітету ветеринарної медицини України Пацюк М.В. та голова Асоціації спеціалістів ветеринарної медицини України Рудь О.І.

В результаті конструктивного діалогу з державними посадовцями, робочою групою прийнято рішення відтермінувати дію постанови Кабінету Міністрів України № 4 від 5 січня 2011 року «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 6 травня 2000 р. N 770 і від 10 жовтня 2007 р. N 1203» на 3 місяці для юридичних осіб і на 6 місяців для фізичних осіб. Рішення буде винесено на розгляд на засіданні Кабінету Міністрів. Але Державна ветеринарна і фітосанітарна служба України і Асоціація спеціалістів ветеринарної медицини України будуть продовжувати роботу в даному напрямку, щоб добитися прийняття умов зручних для роботи лікарів.

Асоціація спеціалістів ветеринарної медицини України спільно з Державною ветеринарною та фітосанітарною службою будуть брати участь у всіх робочх процесах пов'язаних з вирішення даного питання та забезпечать своєчасне подання всіх необхідних документів до Кабінету Міністрів України.

Шановні колеги! Як ви бачите, перший крок до успіху в нашій справі зроблено. Але звертаємо вашу увагу на те, що рішення робочої групи ще не є рішенням Кабінету Міністрів. На даний час до кожного з нас можуть прийти з перевіркою і вилучити з його клініки кетановмістні препарати. Просимо вас, у таких випадках, не чинити опору і негайно повідомляти про них Асоціацію.

Категория: Новости организаций по теме Кетамин | Просмотров: 783 | Добавил: sevlago | Теги: мелкие животные, собаки, кетамин, кабинет министров, операция, кошки, Боль, новость, животные, ветеринары | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]