.

ЗА

.
ЖИЗНЬ БЕЗ БОЛИ
.
ЖИТТЯ БЕЗ БОЛЮ
позывной
MAYDAY ANIMALS
Форма входа
Категории раздела
Новости от КМУ [15]
Что выдало и выдает по теме правительство Украины
Новости Группы "Кетамин" [11]
Наши новости, касающиеся проекта в целом и каждого из нас в частности
Новости организаций по теме Кетамин [6]
Новости, которые сгенерировал не КМУ и не мы, а все остальные.
Киевский зоопарк [2]
Зоореализм [3]
Догхантеры [5]
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Kennel ELKATI Рейтинг@Mail.ru МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Locations of visitors to this page Стильные и красивые кормушки для собак
@FreeMarket.kiev.ua Щен-столовые и столовые для растущих собак
@FreeMarket.kiev.ua
Поиск
Главная » 2011 » Ноябрь » 15 » О проекте постановления КМУ о "Перечне наркотических средств..."
01:47
О проекте постановления КМУ о "Перечне наркотических средств..."
Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку формування Переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів»

Державним комітетом України з питань контролю за наркотиками розроблено проекту постанови  Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку формування Переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів».

[]

Цей проект розроблено на виконання Указу Президента України від 13.04.2011 № 457/2011 «Питання Державної служби України з контролю за наркотиками» надсилаємо для погодження проект постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку формування Переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів».

Таке рішення зумовлено необхідністю визначити механізм формування списків і таблиць Переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів (далі – Переліку) з урахуванням доцільності їх використання  у  медичній  або ветеринарній практиці, науковій або господарській діяльності  та залежно  від  ступеня  їх  небезпечності  для  здоров'я  людини. З урахуванням чого запроваджувати або спрощувати  заходи  контролю за засобами і речовинами.

Проектом   визначено новий, більш досконалий рівень організації державного регулювання та контролю у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів та дозволить вносити обґрунтовані корективи до  Переліку, для своєчасного реагування на виклики наркобізнесу та вжиття заходів контролю до речовин і засобів, зловживання якими призводить до негативних наслідків.

Прийняття пропонованого проекту постанови Кабінету Міністрів України забезпечить організацію державного регулювання та контролю у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, виявлення причин та умов, а також визначення масштабів поширення незаконного вживання тих або інших засобів або речовин та сприятиме недопущення обмеження можливостей їх доступності при наданні легітимної медичної та ветеринарної допомоги

Проект постанови Кабінету Міністрів України на веб-сайті Державної служби України з контролю за наркотиками в мережі Інтернет, за адресою: http://www.narкo.gov.ua в розділі «проекти нормативних актів для обговорення».

Пропозиції та зауваження до зазначеного проекту приймаються впродовж 1 місяця з дати оприлюднення проекту на адресу розробника: поштову – пр-т Червонозоряний, 51, м. Київ, 03680, електронну – e-mail: info@narko.gov.ua.

Информация с сайта Государственной службы по контролю за наркотиками.
Ссылка на текст Проекта Постановления.
Просмотров: 807 | Добавил: sevlago | Теги: Наркотики, кетамин, животные | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]