.

ЗА

.
ЖИЗНЬ БЕЗ БОЛИ
.
ЖИТТЯ БЕЗ БОЛЮ
позывной
MAYDAY ANIMALS
Форма входа
Категории раздела
Новости от КМУ [15]
Что выдало и выдает по теме правительство Украины
Новости Группы "Кетамин" [11]
Наши новости, касающиеся проекта в целом и каждого из нас в частности
Новости организаций по теме Кетамин [6]
Новости, которые сгенерировал не КМУ и не мы, а все остальные.
Киевский зоопарк [2]
Зоореализм [3]
Догхантеры [5]
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Kennel ELKATI Рейтинг@Mail.ru МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Locations of visitors to this page Стильные и красивые кормушки для собак
@FreeMarket.kiev.ua Щен-столовые и столовые для растущих собак
@FreeMarket.kiev.ua
Поиск
Главная » 2011 » Февраль » 24 » ВІДКРИТИЙ ЛИСТ - Karpa Irena
00:41
ВІДКРИТИЙ ЛИСТ - Karpa Irena

автор Karpa Irena, написано 24 Февраль 2011 г. в 21:52

Громадяни проти садизму влади

[] Кому не відомий вислів Антуана Сент-Екзюпері «Людина відповідає за тих, кого приручила»? Багато людей у світі практично керуються цією філософською максимою. Проте, тільки не члени українського уряду. Бо хіба можна інакше, ніж безвідповідальною, назвати Постанову Кабінету Міністрів від 5 січня 2011 року, якою заборонено використовувати єдиний доступний українській ветеринарній медицині ефективний знеболюючий препарат - кетамін?

Ветеринари відмовилися робити операції «по живому». Хтозна, скільки за цей час померло в муках різних - хатніх, сільськогосподарських, зоопаркових - тварин. А тих медиків, котрі ще наважуються на операції з «криміналізованим» кетаміном, по-своєму почали мучити правоохоронні «органи»…

Не минуло й двох місяців після ухвалення Постанови, як 17 лютого заступник голови Держветслужби Володимир Горжеєв заявив, що він та його колеги пропонують призупинити дію норми про обмеження застосування кетаміну, і згаданий документ на підготовчому етапі не узгоджувався з їхньою службою. А 22 лютого заступник міністра охорони здоров'я Олександр Анищенко повідомив, що і його міністерство вносить пропозицію про «відтермінування набуття чинності Постанови на 150 днів»… Але імена авторів скандального документу, які й організували це знущання над «братами й сестрами нашими меншими» - кицьками, собаками, птахами, коровами, биками, конями, свинками сухопутними й «морськими», тиграми, слонами та мавпами… - залишаються невідомими. Та й грець би з ними. Головне - сама Постанова все ще залишається чинною? Яких ще чекати сюрпризів?

Крім того, почастішали дикі випадки, коли під час прогулянок зі своїми господарями на міських вулицях і в парках домашні тварини смертельно отруюються. А «нічиїх» собак серед білого дня, на очах дітей та дорослих, розстрілюють якісь невідомо ким озброєні й послані зондеркоманди… Може, існує ще якийсь таємний урядовий акт? Може, можновладці оголосили секретну війну проти наших безсловесних друзів, тварин? Чи може, уряд взагалі ніяк не керує тим, що відбувається в державі?

Хочеться вірити, що всі ці події - просто недолугі помилки традиційно далеких від реального життя чиновників. Проте, їм варто нагадати знамениту фразу, сказану про свого імператора Буле де ля Мертом, головою Законодавчої комісії, яка колись розробила знаменитий Цивільний кодекс Наполеона: «Є помилки, більші за злочин». Історія доводить, що й відповідальність за них врешті-решт буває більшою.

Ми вимагаємо негайно припинити дію Постанови від 5.01.2011, а також іншою Постановою КМУ заборонити садистське знищення тварин.

Категория: Новости организаций по теме Кетамин | Просмотров: 645 | Добавил: sevlago | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]