.

ЗА

.
ЖИЗНЬ БЕЗ БОЛИ
.
ЖИТТЯ БЕЗ БОЛЮ
позывной
MAYDAY ANIMALS
Форма входа
Категории раздела
Новости от КМУ [15]
Что выдало и выдает по теме правительство Украины
Новости Группы "Кетамин" [11]
Наши новости, касающиеся проекта в целом и каждого из нас в частности
Новости организаций по теме Кетамин [6]
Новости, которые сгенерировал не КМУ и не мы, а все остальные.
Киевский зоопарк [2]
Зоореализм [3]
Догхантеры [5]
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Kennel ELKATI Рейтинг@Mail.ru МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Locations of visitors to this page Стильные и красивые кормушки для собак
@FreeMarket.kiev.ua Щен-столовые и столовые для растущих собак
@FreeMarket.kiev.ua
Поиск
Главная » 2011 » Февраль » 27 » Наше первое Заявление в КМУ
23:16
Наше первое Заявление в КМУ
зарегистрировано под № 8995/0/1-11 21 февраля  и расписано на
на Управление гуманитарной политики.

  22-го в КМУ подано заявление от ветеринаров об упрощении процедуры лицензирования.  Подробности поищем в сети. Если найдем - опубликуем.
Категория: Новости Группы "Кетамин" | Просмотров: 946 | Добавил: sevlago | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 2
2 vivi  
0
до п.2 "Абзац 2 статті 9"

1 vivi  
0
У мене юридичне питання щодо ліцензування.
1. Абзац 3 пункт 23 статті 9 ЗУ "Про ліцензування певних видів господарської діяльності" визначає ветеринарну практику видом діяльності, що підлягає ліцензуванню.
2. Абзац 2 цього ж закону вказує, що питання ліцензування діяльності у сфері обігу наркотичних речовин і прекурсорів визначені ЗУ "Про наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори"
3. Частина друга ст. 12 ЗУ "Про обіг наркотичних речовин..." каже: "обіг наркотичних засобів, психотропних речовин, включених до таблиць... (тут є кетамін)... , допускається для
використання ... ... у цілях, передбачених статтями 19, 20 та 23 цього Закону."
4. Стаття 23 ЗУ "Про наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори" - Використання наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів у ветеринарній медицині прямо вказує на дозволеність використання наркотичних речовин у ветеринарній медицині: "У ветеринарній медицині наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори використовуються згідно з Переліком наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, що використовуються у ветеринарній медицині, затвердженим Кабінетом Міністрів України". Порядок використання наркотичних засобів у ветеринарній медицині встановлюється Кабінетом Міністрів України.
5. "Порядок використання наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів у ветеринарній медицині", затверджений постановою КМУ від 9 квітня 2008 р. N 334 вказує прямо на: "Заклади ветеринарної медицини, ветеринарні аптеки та установи ветеринарної медицини повинні мати ліцензію на провадження відповідного виду діяльності згідно із Законом України "Про ліцензування певних видів господарської діяльності"

до п.5 - відповідний вид діяльності для вет.установи це ж ветеринарна практика? Частиною з якої є застосування наркозу. Тобто, ліцензія має бути саме на здійснення ветеринарної практики. При чому тут ліцензія на обіг наркотичних речовин?! Ветеринари ж не здійснюють обіг заради обігу, це частина ветеринарної практики. А на надання транспортних послуг ліцензії не потрібно у випадку доставки препараів зі складу чи в аптеку? А будівельну ліцензію не треба, якщо косметичний ремонт у клініці затіяли?!
Будь-ласка, якщо хтось краще за мене розуміє оці механізми "подвійного ліцензування", поясніть мені звідки випливає, що ветеринарній установі необхідно мати ліцензію на обіг наркотичних речовин?! (а про те, що ветеринарів поставили перед необхідністю придбання таких ліцензій я регулярно чую у ЗМІ).

Інша річ, що навіть наявність ліцензії на обіг наркотичних речовин не дасть ветеринару змогу використовувати кетамін, бо згідно ст. 23 ЗУ "Про обіг неркотичних..." у ветеринарних установах дозволено лише ті препарати, які є у Переліку прекурсорів, що використовуються у ветеринарній медицині, затвердженому Постановою КМУ від 10 жовтня 2007 р. N 1201.
Відповідно, треба боротися за подання "спеціально уповноваженого органу виконавчої влади у сфері охорони здоров'я" до КМУ кетаміну, щодо включення його в цей перелік.


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]