.

ЗА

.
ЖИЗНЬ БЕЗ БОЛИ
.
ЖИТТЯ БЕЗ БОЛЮ
позывной
MAYDAY ANIMALS
Форма входа
Категории раздела
Новости от КМУ [15]
Что выдало и выдает по теме правительство Украины
Новости Группы "Кетамин" [11]
Наши новости, касающиеся проекта в целом и каждого из нас в частности
Новости организаций по теме Кетамин [6]
Новости, которые сгенерировал не КМУ и не мы, а все остальные.
Киевский зоопарк [2]
Зоореализм [3]
Догхантеры [5]
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Kennel ELKATI Рейтинг@Mail.ru МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Locations of visitors to this page Стильные и красивые кормушки для собак
@FreeMarket.kiev.ua Щен-столовые и столовые для растущих собак
@FreeMarket.kiev.ua
Поиск
Главная » 2011 » Март » 10 » Нарада у голови Державної ветеринарної та фітосанітарної служби.
02:59
Нарада у голови Державної ветеринарної та фітосанітарної служби.
10 березня 2011 року на доручення прем’єр – міністра України Азарова М.Я. у голови Державної ветеринарної та фітосанітарної служби Бісюка І.Ю. відбулася нарада з питань спрощення порядку отримання дозволу на використання та обіг наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів у ветеринарній медицині.
[]
В нараді взяли участь представники Міністерства внутрішніх справ України, Державного комітету України з питань контролю за наркотиками, Державної ветеринарної і фітосанітарної служби України та голова Асоціації спеціалістів ветеринарної медицини України Рудь О.І..

Було досягнуто домовленості щодо наступних пунктів: - внесення змін до нормативно-правових документів, що спрощують процедуру видачі дозволів, необхідних для отримання ліцензії на обіг наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів у ветеринарній медицині.

Зокрема, йдеться про вилучення з пункту 2.1.3. ВИМОГ до об'єктів і приміщень, призначених для здійснення діяльності з обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, прекурсорів та зберігання вилучених з незаконного обігу таких засобів і речовин (Наказ Міністерства внутрішніх справ України від 15 травня 2009 року N 216, зареєстровано в Міністерстві юстиції України 12 серпня 2009 р. за N 759/16775) закладів ветеринарної медицини, що мають ліцензію на ветеринарну практику (кількість кетаміну на місяць в цих закладах повинна бути обмежена).

- внесення закладів ветеринарної медицини, що мають ліцензію на ветеринарну пратику в пункт 2.1.4. ВИМОГ - Приміщення, які використовуються для зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів списку 1 таблиці IV Переліку в дільничних лікарнях, лікарських амбулаторіях, сільських лікарських амбулаторіях, амбулаторіях сімейної медицини, відділеннях (постах) ЛПЗ; у вимірювальних, діагностичних лабораторіях; лабораторіях та закладах ветеринарної медицини, що мають ліцензію на ветеринарну практику (кількість кетаміну на місяць в цих закладах повинна бути обмежена); науково-дослідних інститутах, навчальних закладах; у лабораторіях контролю якості.

- обмеження кількість кетаміновмісних препаратів, що можуть зберігатися в закладах ветеринарної медицини, які мають ліцензію на ветеринарну практику,  до визначеної кількості.

- вилучення з переліку необхідних документів, які додаються до заяви на отримання висновку ОБНОН МНС та ліцензії на використання та обіг наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів у ветеринарній медицині висновок державної санітарно-епідеміологічної служби та МНС про відповідність наявних приміщень встановленим нормам.

Відповідна робота по узгодженню нормативної документації за участю зацікавлених органів триває, вона спрямована на максимальне спрощення отримання відповідних ліцензій ветеринарними закладами, що мають ліцензію на ветеринарну практику.

Информация с сайта  АСВМУ
Категория: Новости от КМУ | Просмотров: 1037 | Добавил: sevlago | Теги: нарада, кетамин | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]